Art Prints & Posters made with fairydust.

Je kind brengt veel tijd door in de slaapkamer, daarom vinden wij het extra belangrijk dat de kinderen zich hier thuis voelen en dat de kamer een plekje van rust uitstraalt. De kleur in de kamer bepaald grotendeels de sfeer, maar ook de accesoires die je uitkiest en de meubels. Wij willen dat de babykamer rust uitstraalt, een mooie plaat voor aan de wand en het liefst met een magische tintje. 

In het moment van inspiratie opdoen voor de babykamer van onze dochter, doe ik wat ik altijd doe. Pinterest en instagram uren af gaan op het moment dat ik in de avond in bed lig, zodat we onze dochter de allermooiste kamer kunnen geven met al de ideeën die ik op doe. Ik verzamelde mijn idee op mijn Pinterest moodboard. Behalve mooi vonden wij het ook belangrijk dat er een mooie wanddecoratie komt in de babykamer.


Opeens viel mijn oog via Instagram op de kunstenares Iris Esther. Zij creëerde een magische wereld op papier met aquarel. Ik was opslag verliefd op de “Rosy Rabbit” poster. Uniek, magische en de schattigheid straalde ervan af, het schilderij kon ook nog eens gepersonaliseerd worden! Daar hoefde ik niet lang over na te denken.. Ondertussen zag ik mezelf al zitten in de babykamer, met de kleine in mijn armen, terwijl de poster op de achtergrond haar plekje in zou nemen. Puur genieten van de kostbare kleine momenten.

“Art makes us wonder and when we wonder, we are happy” 
– Iris Esther


De kunstwerken van Iris Esther dragen bij aan kostbare momenten waarop jij en je geliefden de baby- of kinderkamer willen inrichten voor het géén wat je het meest lief hebt in het leven, je kinderen. Iris zorgt ervoor dat je even uit je drukke leven stapt en je de verbeelding kan koesteren. Het werk spreekt ieder kind aan, het ondersteunt bedtijd verhaaltjes en welterusten-kusjes.

De prenten zijn gemaakt van originele aquarellen, worden in beperkte oplage verkocht en worden niet herdrukt. De creaties vallen op, zijn uniek en verdienen een eigen plaatsje in het interieur van je zoon of dochter.

Iris Esther maakt naast haar Art Prints ook graag kunstwerken op maat voor persoonlijke ontwerp- en illustratieprojecten. Hiervoor kan je persoonlijk contact met haar opnemen. Je kan denken aan kunst voor evenementen, kleuterschilderijen, huisdecoratie, geboorteaffiches & geboorteaankondigingen. Een unieke kans voor een persoonlijk en uniek one of a kind geschenk.

www.irisesther.com 

leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

We hope to always be a source of inspiration, positivity and love.. Our Instagram is a treasure of our family memories.. 

      © 2020                                

Blog

Read the

let's meet at the beach... or we cam start with instagram

THE BRAND MOVEMENT